Lentoasemantie 29 B 3

Kauniissa ja rauhallisessa pihapiirissä sijaitseva 68 m² paritalohuoneisto (3 h + k). Asunto on hiljattain remontoitu kauttaaltaan. Sopii myös lemmikeille. 

Asuntoon kuuluu oma takapiha, jossa voi viettää aikaa tai hoitaa puutarhaa (vadelmapensaita valmiina). Etupihalla on puinen terassi ja takapihalla laatoitettu alue pihakalusteille. Yhteiseltä piha-alueelta löytyy mm. grillikatos ja leikkipaikka. Sauna sijaitsee erillisessä piharakennuksessa ja se on käytettävissä omien aikataulujen mukaan.

Joensuun keskustaan pääsee kätevästi pikatietä pitkin, matkaa on 10 km/10 minuuttia. Matkan varrella sijaitsevat kaupat, mm. CM ja Lidl Pilkko sekä Sale Marjala. Alueella ei ole julkista liikennettä.

Tavaroiden säilytystä varten asunnossa on kaksi vaatehuonetta. Kellarikerroksesta löytyy reilusti puolilämmintä varastotilaa esim. auton renkaille ja polkupyörille, tai vaikka harrastustilaksi.

Asunnossa on Mitsubishi Lossnay-ilmanvaihtolaite, joka hoitaa tulo- ja poistoilman hallitusti. 

Asuinalueella on seitsemän väljästi rakennettua paritaloa. Kaikki ovat saman omistajan omistuksessa, joten naapurusto on tiedossa ja alue pysyy rauhallisena. Vieressä oleva lentokenttä ei häiritse asumista, liikenne on vähäistä.

Vuokraan sisältyy 10M internet-yhteys wifin kautta ja tarvittaessa 25M lisämaksusta.

Ei tiedossa olevia remontteja. Asunto sopii pitkäaikaiseen asumiseen, ei ole menossa myyntiin.

Mainio asunto rauhaa, väljiä tiloja ja edullista vuokratasoa arvostavalle!

Asunto vapautuu viimeistään 1.7.2024.

Kuvista poiketen keittiön tiilikuvioinen tapetti on poistettu.Vuokraan sisältyy:

Saatavilla lisäksi:

Pohjapiirustus on suuntaa-antava.