Ostetaan

Ostan asuntoja Joensuusta

Etsin ja ostan jatkuvasti lisää vuokrakoteja Joensuusta kasvattaakseni toimintaani. Olipa asuntosi missä kunnossa tahansa, se saattaa olla minulle juuri sopiva.

Pääsemme sujuvasti keskustelemaan asunnon myynnistä, kun kerrot ensin asuntosi perustiedot. Helpoiten se käy, kun avaat alla olevasta painikkeesta myyntilomakkeen, joka on nopea täyttää.

Ota rohkeasti yhteyttä, ehkä löydämme molempien kannalta sujuvan ratkaisun asunnon myyntiin!

Miksi myisit minulle?

Asuntokaupat syntyvät kanssani vaivattomasti ja joustavasti. Sinun ei tarvitse valmistautua toistuviin asuntoesittelyihin, odottaa tarjouksia eikä jännittää milloin asunto menee kaupaksi. Minulla on yleensä rahoitus valmiina ja pystyn tekemään kaupat välittömästi, tai tilanteesi mukaan joustaen.

Säästät välityspalkkion. Useiden asuntokauppojen kokemuksella kaupat onnistuvat sujuvasti ilman välittäjää. Minulta löytyy valmiit kauppakirjapohjat asunnon myyntiin. Seuraan jatkuvasti asuntomarkkinaa ja osaan arvioida asuntojen hinnat Joensuun seudulla. Apuna käytän myös toteutuneiden kauppojen hintatilastoja.

Millaiset asunnot minua kiinnostavat?

Eniten minua kiinnostavat yksiöt ja kaksiot hyviltä sijainneilta Joensuun keskustasta, Niinivaaralta, Penttilästä ja Rantakylästä. Etsin edullisia kohteita, joista pystyn remontoimalla jalostamaan laadukkaita vuokrakoteja.

Ostan asuntoja kunnosta riippumatta. Asunto voi olla:

  • siivoamaton

  • remontoitava

  • rikkinäinen

Tällainenkin onnistuu...

Koti on hyvin henkilökohtainen paikka, jota tulee kunnioittaa silloinkin, kun se vaihtaa omistajaa. Elämäntilanteet vaihtelevat ja joskus voi olla vaikeaa löytää ratkaisua haasteisiin, jotka vaativat rahaa tai aikaa. Silloin on hyvä tiedostaa, että vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa:

  • Onko asunnossasi pitkäaikainen vuokralainen? Pelottaako, mitä vuokralaiselle ja hänen kodilleen tapahtuu asuntokaupan yhteydessä? Ostan mielelläni asunnon vuokrattuna, vuokralaisineen. Vuokralainen saa asua kotonaan niin pitkään kuin haluaa, vuokrasopimus siirtyy kaupan yhteydessä sellaisenaan.

  • Tuleeko taloyhtiöön iso remontti, jota et pysty maksamaan? Kun myyt asuntosi minulle, saat jäädä asumaan vuokralle nykyiseen kotiisi. Voit luottaa, että saat asua kotonasi niin pitkään kuin haluat. Asunnon myynnistä saamiasi rahoja voit käyttää elämästä nauttimiseen.

  • Onko kuolinpesän asunto haasteellista tyhjentää tai siivota? Ostan asunnon irtaimistoineen ja huolehdin irtaimiston asianmukaisesta kierrättämisestä, vainajan ja omaisten tahtoa kunnioittaen.

  • Oletko muuttamassa muualle, mutta oma asunto pitäisi saada ensin myytyä? Myy asuntosi minulle ja jää vuokralle siksi aikaa, että löydät uuden kodin.

  • Eikö asuntoa haluta kaikkien nähtäville julkiseen myyntiin ja esittelyyn? Syitä tähän voi olla monia. Asuntokaupat onnistuvat kanssani luotettavasti ja hienotunteisesti, ilman että asunnossa ravaa ihmisiä tai kuvia laitetaan nettiin.

Avaa myyntilomake alta ja tarjoa asuntoasi minulle - se vie vain vähän aikaa ja voi olla ratkaisu tilanteeseesi!