Kuka olen?

Olen päälle kolmekymppinen pienyrittäjä Joensuun seudulta ja pyrin saamaan taloudellista lisäturvaa asuntosijoituksilla. Toimintani on pitkäjänteistä ja ammattimaista, mutta pohjoiskarjalaiseen tyyliin ihmisläheistä. Olen opiskellut asuntosijoittamista ja kehittänyt strategiaani vuosien ajan.

Haluan tarjota vuokralaisille laadukkaan, ammattimaisen ja turvallisen asumiskokemuksen. Kehitän aktiivisesti vuokraustoiminnan käytäntöjäni sujuvammiksi ja vuokralaisten etujen mukaisiksi. Olen Suomen Vuokranantajat ry:n jäsen ja noudatan toiminnassani Hyvää Vuokratapaa, jonka ovat yhteistyössä laatineet Vuokralaiset VKL ry, Suomen Vuokranantajat ry, RAKLI ry ja Suomen Kiinteistöliitto.

Toimintaa kasvattaakseni ostan jatkuvasti lisää asuntoja Joensuun seudulta. Remontoimalla nostan asuntojen arvoa ja pystyn tarjoamaan laadukkaita vuokrakoteja niitä tarvitseville. Strategiani mukaisesti pidän ostamani asunnot pitkään omistuksessani, eli en ole hakemassa pikavoittoja remontoimalla ja myymällä. Ostan asuntoja sekä yksityisenä henkilönä että osakeyhtiöni nimiin. En ole asuntovälittäjä.

Yhteystiedot

AHaa Vuokrakodit Oy (3239866-6)

Antti Haapalainen

puh. 050 590 3952 (puhelu/WhatsApp)

email: antti@vuokrakoteja.com