Huvilakatu 10 E 28

Loistavalla sijainnilla oleva parvekkeellinen 33 m² yksiö. Kylpyhuone remontoitu 2022. Asunto sijaitsee rauhallisella paikalla kaksikerroksisen kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Samassa rapussa on vain neljä asuntoa. Bussit kulkevat talon edestä ja keskustaan on kävelymatka Suvantosillan yli. Karelia-ammattikorkeakoulun Wärtsilä-kampukselle on matkaa alle 200 m ja Tikkarinteelle 600 m.

Reilun kokoisessa olohuoneessa on käytännöllinen alkovi, jossa voi pitää sänkyä tai siitä voi tehdä rauhallisen työpisteen. Tilavasta keittokomerosta löytyy uudehko jääkaappi-pakastin sekä reilusti kaappitilaa, mahtuupa sinne pieni pöytäkin. Uudenkarheassa kylpyhuoneessa on paikka omalle pyykinpesukoneelle. Eteläparvekkeelta aukeaa kaunis näkymä taloyhtiön takapihalle. Tavaroille löytyy tilaa eteisen kaapistoista sekä häkkivarastosta. Taloyhtiössä on myös kylmiö. Polkupyörä säilyy säältä suojassa turvallisesti pyörävarastossa. Taloyhtiön saunaosasto on käytettävissä lisämaksusta.

Asunto on ikäisekseen siistissä kuvien mukaisessa kunnossa. Iästä huolimatta kaikki toimii hienosti ja mm. asunnon ikkunat ja parvekkeen ovi on uusittu hiljattain.

Luottotiedot tarkastetaan ja oltava kunnossa. Tupakointi kielletty. Lemmikkieläimet neuvoteltavissa.


Halutessasi voit vuokrata asunnon mukana:

- pyykinpesukoneen valmiiksi asennettuna +6 eur/kk


Etäisyyksiä:

Karelia Wärtsilä: alle 200 m

Pizzapojat: 280 m

Keskussairaala: 300 m

Joen ranta (ulkoilureitit): 400 m

S-Market, K-Market: 400 m

Riveria Peltola: 500 m

Karelia Tikkarinne: 600 m

Rautatieasema ja bussiasema: 600 m

Keskusta (tori): 1,0 km

Yliopisto: 1,8 km


Vuokraan sisältyy 25M nettiyhteys. Asunnossa on valmis wifi-verkko, et tarvitse mitään omia laitteita tai säätämistä.


Asunto vapautuu 22.4.2024.


Vuokraan sisältyy: